Burse - Fonduri mutuale

​Compania Feper închide Hotelul Orizont din Predeal şi Hotelul Central din Ploieşti până la încetarea stării de urgenţă

​Compania Feper închide Hotelul Orizont din Predeal...

Autor: Tibi Oprea

20.03.2020, 18:59 296

Feper (simbol bursier - FEP), companie care se ocupă cu producerea de echipamente industriale şi care controlează două hoteluri în Predeal şi în Ploieşti, a anunţat vineri la Bursa de la Bucureşti că a hotărât să închidă cele două unităţi hoteliere pe care le administrează, respective Hotelul Orizont şi Predeal şi Hotelul Central din Ploieşti.

“Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice internaţionale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 precum şi declararea <Pandemiei> de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, la data de 11.03.2020, Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă la nivel naţional, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 212 din 16 martie 2020, Ordonanţa militară nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgenţă care privesc aglomerările de persoane şi circulaţia transfrontalieră a unor bunuri, emisă de Ministerul Afacerilor Interne, în vigoare de la 18 martie 2020, prin care la Art. 2 s-a dispus <Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală, realizate în spaţii închise>. Consiliul de Administraţie aduce la cunoştinţă că a hotărât, începând cu data de 23.03.2020 restrângerea activităţii societăţii prin întreruperea activităţii turistice şi închiderea celor două unităţi hoteliere (Hotelul Orizont din Predeal şi Hotelul Central din Ploieşti ale Societăţii FEPER S.A. până la încetarea stării de urgenţă şi reluarea activităţii normale”, se arată în comunicatul la Bursă.

Compania este controlată în proporţie de 94,7% de SIF Transilvania (SIF3).

De la începutul anului, acţiunile FEP se tranzacţionează în scădere cu 39,5%, pe fondul unui rulaj de 2.300 de lei, emitentul având 41,8 milioane lei valoare bursieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO