Burse - Fonduri mutuale

Cine s-ar putea finanţa şi lista pe Bursa de Valori Bucureşti în 2024? Cine mişcă banii şi ce preferinţe au investitorii? Doar câteva subiecte la ZF Capital Markets Summit, pe 18 martie

Cine s-ar putea finanţa şi lista pe Bursa de Valori...

Autor: Tibi Oprea

07.03.2024, 00:06 1625

ZF aduce la aceeaşi masă jucători reprezentativi ai pieţei de capital din România pentru a răspunde la o serie de întrebări despre cum putem dezvolta mai departe Bursa de la Bucureşti şi să o ducem la nivelul următor.

ZF organizează pe 18 martie ZF Capital Markets Summit, cel mai mare eveniment al pieţei de capital din România şi locul în care se întâlnesc autorităţi, brokeri, admi­nistratori de fonduri, de pensii, companii, investitori şi bănci de investiţii pentru a dezbate cum putem dezvolta mai departe Bursa şi piaţa de capital în ansamblu – ce companii vor alege să se finanţeze şi să se listeze la BVB, unde sunt banii, ce preferinţe au investitorii şi din ce zone aducem investitori noi.

Ajuns la a treia ediţie în 2024, ZF Capital Markets Summit vine după un an bursier 2023 şi într-un an cu multe necunoscute economice, aşteptări de volatilitate şi o serie de alegeri politice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO