Burse - Fonduri mutuale

Ce soluţii are piaţa de capital pentru a elimina cele opt bariere care o ţin departe de liga pieţelor emergente

Lucian Anghel, preşedintele BVB şi directorul general al BCR Pensii
Niciodată nu am auzit investitorii internaţionali vorbind atât de bine despre România. Pentru prima oară România s-a ţinut de cuvânt cu privatizările şi cred că vom vedea în continuare com­panii precum Electrica şi Hidroelectrica la bursă.

Lucian Anghel, preşedintele BVB şi directorul general al BCR Pensii Niciodată nu am auzit investitorii internaţionali vorbind atât de bine despre România. Pentru prima oară România s-a ţinut de cuvânt cu privatizările şi cred că vom vedea în continuare com­panii precum Electrica şi Hidroelectrica la bursă.

Autor: Roxana Pricop

14.02.2014, 00:06 315
Piaţa de capital are de rezolvat opt mari probleme pentru a se alinia la standardele pieţelor din regiune.
 
Dintre acestea, simplificarea procedurilor de deschidere a unui cont de tranzacţionare la bursă, clarificarea unor aspecte fiscale alături de introducerea unor metode mai simple pentru derularea ofertelor publice sunt cele mai presante având în vedere că urmează două listări importante-Hidroelectrica şi Electrica, iar investitorii stră­ini pot fi alungaţi de birocraţia în exces.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO