Burse - Fonduri mutuale

Care sunt planurile lui Adrian Volintiru la cârma Romgaz, companie de 13 miliarde de lei

Care sunt planurile lui Adrian Volintiru la cârma...

Autor: Răzvan Botea

03.10.2018, 00:07 1823

♦ În primele nouă luni din 2018, Romgaz a livrat investitorilor la bursă un randament de 24% ajustat cu dividendele.

Adrian Volintiru, noul director general al Romgaz (SNG), cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale al României, spune că principalele obiective ale mandatului său pentru următorii ani sunt investiţiile în explorările onshore şi în termocentralele pe gaz.

„Avem mai multe direcţii în momentul de faţă. În primul rând, absolut tot ce înseamnă continuarea de investiţii pe explorare onshore, toate rezervele trebuie înlocuite şi găsite altele noi. Ne gândim şi la un studiu în ceea ce priveşte industria petrochimică, şi rămân investiţiile în termocentralele pe gaz“, spune Adrian Volintiru, directorul general al companiei de 13 miliarde de lei capitalizare, pentru ZF.

Consiliul de Administraţie al Romgaz l-a numit pe Adrian Volintiru în funcţia de director general al Romgaz pentru o perioadă de patru ani, potrivit unui anunţ al companiei de pe bursă. El era director general interimar al companiei de stat din iunie 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO