Burse - Fonduri mutuale

Călin Fusu mai vrea 30 de zile pentru negocierea şi votarea planului de redresare a Vivre Deco

Călin Fusu mai vrea 30 de zile pentru negocierea şi...

Autor: Tibi Oprea

10.02.2023, 00:07 1120

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, primul default de la Bursa de Valori Bucureşti, a obţinut până în 6 fe­bruarie 2023, adică termenul pentru votarea planului de redresare modi­ficat în procesul de concordat pre­ventiv, voturi favorabile din partea creditorilor reprezen­tând 21,12% din valoarea totală a creanţelor afectate, potrivit unui document consultat de ZF.

Pentru îndeplinirea condi­ţiei legale, adică 30% din valoarea creanţelor, ar mai fi necesar votul favorabil din partea creditorilor care deţin 8,88% din valoarea acestora. Totuşi, termenul stabilit de instanţă pentru negocierea şi votarea planului de redresare a expirat, însă Vivre Deco a cerut prelungirea acestuia cu încă 30 de zile.

„Negocierile cu creditorii sunt într-un stadiu suficient de avansat şi prezintă perspective rezonabile de acceptare a planului de restructurare modificat“, se arată în cererea de prelungire a termenului de negociere şi de exprimare a votului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO