Burse - Fonduri mutuale

Buzoianu ia credite de 10 milioane de euro la Felinvest

Cluj Business Center

Cluj Business Center

Autor: Ioana Tudor

14.07.2014, 00:05 407

Acţionarii firmei de dezvoltare imobiliară Felinvest din Cluj-Napoca (FEL), controlată de omul de afaceri Octavian Buzoianu, au aprobat contractarea a două credite destinate investiţiilor imobiliare, în valoare totală de 10,2 milioane de euro.

Unul dintre împrumuturile aprobate de acţionari, în sumă de 5,27 mil. euro, va fi utilizat pentru refinanţarea unui credit acordat de Banca Carpatica, iar cea de-a doua facilitate de credit, de 4,93 mil euro, este destinată finalizării proiectului imobiliar Cluj Business Center, potrivit unui anunţ publicat de Felinvest pe site-ul bursei de la Bucureşti. Con­trac­tele se vor derula pe o perioadă de 180 de luni.

Felinvest, cu activităţi în domeniul imobiliar, este cotată la secţiunea „nelistate” a bursei de la Bucureşti şi este controlată de Octavian Buzoianu, care deţine 86,5% din acţiunile companiei.

Ultima tranzacţie cu acţiunile companiei s-a încheiat pe 19 mai la un preţ de 0,2 lei/titlu. Capitalizarea bursieră a companiei este de 6,8 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO