Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Simtel cheamă acţionarii să voteze transferul companiei de pe piaţa secundară AeRO pe piaţa principală a BVB

Bursă. Simtel cheamă acţionarii să voteze transferul...

Autor: Eduard Ivanovici

21.03.2024, 18:26 1850

Simtel Team (simbol bursier SMTL), companie românească de inginerie şi tehnologie şi lider naţional în domeniul energiei regenerabile, a convocat adunările generale ordinare şi extraordinare ale acţionarilor pe 25 aprilie pentru a vota, printre altele, transferul acţiunilor de pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa secundară AeRO) pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti.

„Aprobarea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor Societăţii pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti S.A., categoria Standard („Listarea pe Piaţa Reglementată”)şi împuternicirii Consiliului de Administraţie, cu posibilitate de subdelegare, ca, în numele şi pe seama Societăţii, să semneze orice documente şi să întreprindă toate şi oricare acţiuni şi formalităţi prevăzute de lege în faţa Autorităţii de Supraveghere Financiară, Bursei de Valori Bucureşti, Depozitarului Central, Registrul Comerţului şi/sau oricărei alte instituţii”, conform unui raport de la BVB.

Grupul a raportat o cifră de afaceri de 295,6 milioane de lei în 2023, în creştere cu 112% faţă de 2022, şi un profit de 27,4 milioane de lei, plus 115%. Evaluată la 465 de milioane de lei, societatea este deţinută de Iulian Nedea (23,4%), Sergiu Bazarciuc (23,2%) şi Radu Vilău (23,2%).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO