Burse - Fonduri mutuale

Bursă: SIF Imobiliare, controlată de Lion Capital, lichidează deţinerea la SIFI BH Retail Oradea pentru aproape 10 mil. euro

Bursă: SIF Imobiliare, controlată de Lion Capital,...

Autor: Liviu Popescu

13.03.2024, 18:26 392

SIF Imobiliare, controlată de Lion Capital, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti că a vândut deţinerea integrală la SIFI BH Retail Oradea, o altă companie care închiriază bunurile imobiliare, pentru suma totală de 9,5 mil. euro şi 474.900 de lei. Până la data prezentului raport a fost încasată suma de 28 mil. lei. Societatea nu menţionează cine este cumpărătorul.

“Realizarea efectivă a tranzacţiei depinde de îndeplinirea, într-un termen de cel mult 60 de zile, a tuturor condiţiilor agreate contractual. Socitetatea urmează să informeze cu celeritate investitorii despre stadiul îndeplinirii condiţiilor şi evoluţia tranzacţiei”.

SIF Imobiliare are o capitalizare bursieră de 2,3 mld. lei fiind un emitent foarte puţin tranzacţionat dată fiind deţinerea de 99,9% a Lion Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO