Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Prebet Aiud a încheiat un contract de 49 mil. lei pentru livrarea de produse aferente unor lucrări finanţate prin PNRR

Bursă: Prebet Aiud a încheiat un contract de 49 mil....

Autor: Liviu Popescu

12.03.2024, 18:10 711

Producător de prefabricate din beton Prebet Aiud (PREB) a anunţat marţi seară la Bursa de Valori Bucureşti că a încheiat un contract de 49 milioane de lei cu un cumpărător căruia nu îi dezvăluie numele.  “Contractul are ca obiect livrare de produse pentru lucrări finanţate prin fonduri PNRR”, se arată în raportul companiei.

Contractul a intrat în vigoare odată cu plata avansului de către cumpărător, respectiv la data de 12 martie 2024, fiind încheiat pe o durată de doi ani. Prefabricatele contractate vor fi produse şi livrate succesiv de emitent, conform clauzelor contractuale şi a graficului de livrare agreat de părţi.

“Aducem la cunoştinţa investitorilor faptul că pe perioada anului 2023, în urma încheierii a două contracte similare (raportate conform legislaţiei în vigoare), emitentul a livrat prefabricatele contractate în conformitate cu graficele de execuţie furnizate de către beneficiari”.

Prebet Aiud are o capitalizare bursieră de 109 mil. lei. În 2023 compania a raportat afaceri de 60 mil. lei şi un profit net de 6,8 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO