Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Hidroelectrica o numeşte pe Ana Bobircă drept membru provizoriu în Consiliul de Administraţie

Bursă. Hidroelectrica o numeşte pe Ana Bobircă drept...

Autor: Eduard Ivanovici

22.12.2023, 16:06 455

Producătorul de energie electrică verde Hidroelectrica (simbol bursier H2O), cea mai profitabilă companie din portofoliul statului român, a informat piaţa de capital cu privire la decizia din 22 decembrie a Consiliului de Supraveghere privind numirea unui nou membru provizoriu.

Ana-Barbara Bobircă îşi va începe astfel mandatul în CS pe 27 decembrie până întrunirea primei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor, dar nu mai mult de patru luni, adică până pe 27 aprilie 2024, conform recomandărilor Comitetului de Nominalizare şi Remunerare.

Ea este membră a boardului Transport Trade Services (TTS), director de investiţii şi partener la Central European Financial Services, profesor asociat la Academia de Studii Economice din Bucureşti – Afaceri Internaţionale şi preşedinte în cadrul Veranda Mall.

Acţiunile H2O se tranzacţionează în creştere cu 7% lei în ultima lună, pe un rulaj 416 milioane de lei, la o capitalizare de 57 de miliarde de lei, potrivit BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO