Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Brokerul Adrian Simionescu, CEO-ul Vienna Investment Trust, numit preşedinte al consiliului de administraţie al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia

Adrian Simionescu, preşedinte CA şi director general al Vienna Investment Trust, pe locul 20 în topul intermediarilor de la Bursa românească, a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia (SIF4), începând cu data de 5 octombrie 2020 şi până la data de 20 august 2021, în urma vacantării poziţiei de preşedinte al CA ca urmare a expirării mandatului de administrator al Floricăi Trandafir, potrivit unui raport la Bursă.

Adrian Simionescu este preşedinte şi director general al Vienna Investment Trust, fostă Finans Securities, din 1998 încoace. Din 2013 până în prezent, este şi membru în consiliul de administraţie al Depozitarului Central, iar din 2017 este membru CA al SAI Muntenia Invest.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe de luni, acţionarii SAI Muntenia Invest au hotărât alegerea lui Sergiu Mihailov în funcţia de membru al consiliului de administraţie pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 5 octombrie 2020, ca urmare a expirării mandatului de administrator al Floricăi Trandafir.

Alegerea lui Sergiu Mihailov va fi supusă autorizării din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), iar data de la care noul membru al CA îşi exercită efectiv mandatul este data autorizării ASF.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.