Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Systems a finalizat livrarea unui contract de 1,4 mil. lei

  Bittnet Systems a finalizat livrarea unui contract de...

Autor: Roxana Pricop

29.12.2015, 12:06 510

Furnizorul de servicii de training IT Bittnet Systems (simbol bursier BNET), listat pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, a anunţat că a finalizat livrarea unui proiect  de tip furnizare echipamente IT&C şi servicii de instalare, în valoare de 1,439 milioane de lei. Compania nu a dezvlăuit identitatea clientului.

Structura clienţilor Bittnet Systems este dominată de companii din sectorul IT, în   2014 patru din cinci cei mai importanţi clienţi ai companiei operau în industria tehnologiei informaţiei.

Compania a raportat afaceri de 8,1 mil. lei anul trecut şi un profit net de 212.000 de lei. Bittnet Systems este controlată în proporţie de 65% de fraţii Mihai şi Cristian Logofătu. Bittnet Systems are o capitalizare bursieră de 8 milioane de lei, fiind printre cele mai mari firme nou-listate pe piaţa AeRO. În acţionariat se găseşte şi fondul polonez de private equity Carpathia Capital.

Acţiunile BNET au dechis şedinţa de tranzacţionare de azi cu un plus de 3,49% până la o cotaţie de 1,78 lei/unitate. De la listarea pe AeRO, acţiunile firmei au un câştig de circa 3%.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO