Burse - Fonduri mutuale

Bento, cu 66 mil. lei capitalizare, vrea un profit net de 9,3 mil. lei în 2023, plus 65% faţă de cel realizat în 2022. Un contract cu DEER, cât jumătate din capitalizare, catalizator

Bento, cu 66 mil. lei capitalizare, vrea un profit net de...

Autor: Liviu Popescu

11.04.2023, 00:04 249

Bento – 2B Intelligent Soft (simbol bursier BENTO), companie antreprenorială românească specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi cloud, şi-a bugetat pentru 2023 un profit net de 9,3 mil. lei, comparativ cu cel realizat din anul precedent de 5,6 mil. lei. 

Pe de altă parte veniturile ar urma să se majoreze cu 32% la 47 mil. lei, se arată în bugetul de venituri şi cheltuieli supus votului acţionarilor. 

„Proiectul cu cel mai mare impact în acest rezultat estimat este execuţia contractului cu Distribuţie Energie Electrică România (DEER) în cadrul căruia Bento implementează o platformă software proprie, bazată pe produsul Bento Field Service Management”, potrivit companiei. La începutul lunii martie Bento a anunţat că a încheiat un contract de 32 mil. lei cu Distribuţie Energie Electrică România (DEER), DEER, cel mai mare distribuitor de energie din România, parte a grupului Electrica pentru implementarea soluţiei software proprii Bento Field Service Management (Bento FSM).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO