Burse - Fonduri mutuale

ANRP a redeschis robinetul cu despăgubiri cu plăţi record de 700 mil. lei în două şedinţe

ANRP a redeschis robinetul cu despăgubiri cu plăţi...

Autor: Roxana Pricop

30.06.2013, 18:49 264
Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), instituţia din subordinea primului-ministru responsabilă de retrocedări, a emis titluri de despăgubire în valoare totală de 697 de milioane de lei (156 de milioane de euro) în primele două şedinţe de la reluarea procedurii de retrocedări ce a fost suspendată din 2011.
 
Pe 20 şi 27 iunie, la Autoritatea pentru Restituiri au avut loc primele două şedinţe ale Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor de la intrarea în vigoare a noii legi a retrocedărilor (numărul 165/2013).
 
În cele două şedinţe, comisia a emis titluri de despăgubire în valoare cumulată de 697 milioane de lei pentru un număr de 52 de dosare care au fost aprobate de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor înainte de intrarea în vigoare a noii legi şi care aveau stabilită suma de compensat prin hotărâri judecătoreşti, rămase definitive şi irevocabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO