Burse - Fonduri mutuale

Adrian Viman, fost CEO al Kaufland şi Ciprian Lăduncă, fost director la Metropolitan Life, intră în Consiliul de Administraţie al companiei de imobiliare Meta Estate Trust

Adrian Viman (st.) şi Ciprian Lăduncă

Adrian Viman (st.) şi Ciprian Lăduncă

Autor: Tibi Oprea

10.03.2022, 00:03 347

Meta Estate Trust, companie de tip holding ce activează în sectorul imobilar, a anunţat numirea unui Consiliu de Administraţie cu rol de gestionare strategică, conducerii companiei alăturându-se două noi nume de referinţă în mediul de business – Adrian Viman şi Ciprian Lăduncă. Aceştia fac parte, începând cu luna februarie, din Consiliul de Administraţie al Meta Estate Trust, alături de cofondatorii companiei, Eugen Voicu, Dragoş Bonea şi Ionuţ Nicolescu.

„În contextul în care avem în vedere listarea companiei pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, printr-un IPO, în următoarele luni, am considerat firească numirea unui Consiliu de Administraţie, asumându-ne astfel standardele de guvernanţă corporativă pentru o companie listată pe piaţa principală. Considerăm că este primordial să aplicăm cele mai riguroase reguli de guvernanţă corporativă atât pentru a oferi încredere şi transparenţă investitorilor, cât şi pentru a ajuta organizaţia să atingă standardele dorite în raport cu propria sa cultură organizaţională. 

Compania beneficiază şi de suportul unui Advisory Board format din din cinci acţionari al cărui Preşedinte este Ilinca Von Derenthall (director independent, preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor, Fondul Proprietatea)”, spune Eugen Voicu, cofondator, Meta Estate Trust. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO