Burse - Fonduri mutuale

Adiss anunţă demararea unei oferte de acţiuni la finalul acestei săptămâni, urmată de listarea pe piaţa AeRO

Adiss anunţă demararea unei oferte de acţiuni la...

Autor: Tibi Oprea

09.06.2021, 00:00 636

Adiss, o companie românească specializată în epurarea şi tratarea apei, va derula la finalul acestei săptămâni un plasament privat de acţiuni cu sprijinul companiei de brokeraj Goldring, „intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti” – titlu conferit de BVB în 2018 şi reconfirmat în 2021. Plasamentul privat va fi urmat de listarea acţiunilor pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis ZF.

„Fondurile obţinute ca urmare a vânzării de acţiuni prin plasament privat vin să susţină dezvoltarea accelerată a companiei, a gamei de soluţii, produse şi servicii pe care Adiss le oferă în raport cu nevoile clienţilor din segmentele ţintă: companii de apă locale şi regionale, societăţi de construcţii, producători industriali, precum şi noi oportunităţi de business. Piaţa infrastructurii apei în România îşi va continua trendul accelerat crescător în următorii 10 ani, iar Adiss îşi propune consolidarea unei poziţii dominante pe această piaţă. În prezent, suntem lideri pe piaţa epurării apei şi ne propunem să fim cea mai importantă companie şi pe piaţa tratării apei”, spune Cristian Raţ, acţionar majoritar (99%) al Adiss. Adiss a încheiat anul 2020 cu o creştere de aproape 90% a cifrei de afaceri faţă de anul precedent, respectiv 8,3 milioane de euro, faţă de 4,5 milioane de euro în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO