Bănci și Asigurări

ZF Live. O firmă din Marea Britanie vrea să atace piaţa transferurilor de bani făcute de IMM-uri, deţinute de bănci

Autor: Greta Bogdan

05.07.2016, 00:05 890
Tramonex, o firmă britanică care oferă servicii de plăţi internaţionale rapide, prezentă deja pe marile pieţe europene precum Franţa, Spania, Germania sau Olanda, vrea să pătrundă şi pe piaţa din România, din luna septembrie, şi să le ofere clienţilor o alternativă la băncile tradiţionale, furnizând acelaşi tip de produse, la costuri mai reduse, au spus Delia Cezar şi Amine Berraoui în cadrul emisiunii ZF Live. Ţinta celor de la Tramonex sunt  companiile mai mici, de tipul IMM-urilor.

„Ceea ce încercăm să aducem împreună cu colegii din zona trezoreriei este o soluţie alternativă pe care să o oferim clienţilor pentru a-şi manageria plăţile internaţionale, la costuri reduse şi la cele mai bune rate pe care le putem oferi în piaţă, rate de curs valutar asociate tranzacţiei“, a declarat Delia Cezar, reprezentantă a Tramonex în România.

Aceasta mai spune că România este una dintre ţările europene cu cele mai mari costuri ataşate acestor genuri de operaţiuni, produse şi servicii financiare. „Clienţii încep să fie foarte atenţi şi să caute soluţii alternative. Cred că educaţia financiară a clienţilor din România este mult mai bună decât acum 10 ani. De aceea, clienţii nu folosesc doar o platformă, ci au pe masă două, trei variante şi au întotdeauna opţiunea de a alege“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO