LIVE: ZF Femei în business: Care sunt lecţiile învăţate în antreprenoriat şi ce planuri de viitor are antreprenoarea care a dezvoltat unul dintre cele mai cunoscute branduri de pantofi? Urmăreşte o discuţie cu Cristina Bâtlan, fondatoarea şi creative directorul Musette
Bănci și Asigurări

ZF Live. Mădălin Roşu, membru al directoratului Omniasig şi preşedinte al BAAR: Ne confruntăm cu anomalii legate de tarifele service-urilor auto. Am avut facturi de 50.000 de lei care acopereau doar închirierea unui autoturism

Tarifele pentru reparaţiile auto practica­te de service-urile independente au înre­gistrat o creş­tere fulminantă şi nejustificată din punctul de vedere al asigurătorilor, si­tua­ţia fiind de­terminată de lacunele existente în le­gis­laţia ac­tua­lă, a declarat la ZF Live Mădălin Roşu, mem­bru al directoratului Om­ni­asig şi pre­şedinte al Biroului Asigu­ră­torilor Auto din România (BAAR).

„Sunt câteva hibe legislative care permit anumitor jucători din zona de reparaţii să creas­că în mod nejustificat, din punctul nos­tru de vedere, costurile asociate reparaţiilor. Creşterea costurilor de reparaţii se traduce în creşterea ratei daunei pe termen lung, iar pe viitor putem asista la un impact direct a aces­tor costuri în primele de asigurare. Practic, ser­vice-ul este liber să facă ce vrea. Asigu­ră­to­rul nu poate negocia nişte tarife pe baza unor volume sau pe baza unor relaţii eco­no­mi­ce şi atunci ne trezim cu astfel de derapaje, care în final nu fac bine nimănui“, a explicat Roşu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.