Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

ZF Live. Emilia Bunea, membru al boardului CFA România: Cum poţi să obţii o bursă din partea Asociaţiei Analiştilor Financiari

CFA Institute (Asociaţia Analiştilor Financiari Certificaţi Internaţional) oferă în acest an 14 burse de studiu celor interesaţi să se specializeze în domeniul finanţelor, banii acoperind aproape integral costurile examenelor, a spus Emilia Bunea, director general al MetLife şi membru al consiliului director al CFA România, invitată la ZF Live.

„CFA a devenit un standard în industria investiţiilor, în industria financiară în general, fiind cel mai cerut certificat de către angajatorii din industria de profil. El te ajută să stăpâneşti domeniul financiar, în spe­cial pe zona investiţiilor, atât ca analiză, cât şi ca ma­na­ge­ment de porto­fo­liu.“

CFA Institute este o organizaţie americană care are în prezent în jur de 135.000 de mem­bri, majo­ri­ta­tea din SUA, iar po­trivit Emiliei Bu­nea, nu­mărul aces­tora creş­te de la an la an, ei pro­ve­nind din mai mul­te ţări de pe Glob.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.