Bănci și Asigurări

ZF Bankers 2023. Claudiu Cercel, vicepreşedinte BRD-SocGen: Am parcurs un drum lung faţă de anul trecut. Cred că în România lucrurile nu s-au inflamat la fel de mult ca în alte ţări din regiune. Putem spune că am fost printre performerii regiunii, chiar dacă ne comparăm cu ţări OECD precum Cechia şi Polonia

Claudiu Cercel: Cred că vom rămâne într-o zonă de puternică stabilitate a leului. Încă rămâne un teritoriu sub 5 lei/euro.

Claudiu Cercel: Cred că vom rămâne într-o zonă de puternică stabilitate a leului. Încă rămâne un teritoriu sub 5 lei/euro.

Autor: Mircea Nica

26.07.2023, 17:40 559

„La nivelul de dobândă de politică monetară cred că putem afirma că suntem în platou. Aşteptarea mea este că nu vor mai creşte dobânzile de politică monetară, mă refer la dobânda oficială de politică monetară“, a declarat Claudiu Cercel în cazul evenimentului ZF Bankers Summit 2023.

România a avut de parcurs un drum lung faţă de anul trecut, dar în ciuda unei inflamări puternice în regiune, România face parte dintre performerii regiunii, chiar dacă comparaţia se face cu ţări OECD mai dezvoltate precum Cehia şi Polonia, a spus Claudiu Cercel, vicepreşedinte la BRD-SocGen, în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit 2023.

„Este un drum lung pe care l-am parcurs faţă de anul trecut. Deşi lucrurile s-au inflamat mai mult faţă de aşteptări, totuşi cred că în România nu s-au inflamat atât de puternic decât în alte jurisdicţii din zonă. Cred că putem să tragem linie şi să concluzionăm că am fost printre performării regiunii, chiar dacă ne comparăm cu ţări OECD mai dezvoltate, precum Cehia şi Polonia“, a explicat Claudiu Cercel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO