Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Wolfgang Kidl, preşedinte al Consiliului de Supraveghere la Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, şi Andreas Kofll, vicepreşedinte al boardului Uniqa Asigurări, autorizaţi pentru un nou mandat

Wolfgang Kidl, preşedinte al Consiliului de Supraveghere la Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, şi Andreas Köfll, vicepreşedinte al Consiliul de Supraveghere la Uniqa Asigurări au primit avizul de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF.

Wolfgang Kindl şi-a început activitatea în industria asigurărilor din anul 1996. În zona de top management, a ocupat diferite funcţii precum cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie în cadrul Uniqa International în Austria, managing director al Uniqa International Beteiligungs-Verwaltungs, membru la Consiliului de Administraţie la Uniqa Insurance Group, Austria, managing director la Uniqa International Versicherungs-Holding şi preşedinte al Consiliului de Administraţie în cadrul Uniqa Assurances din Elveţia, potrivit informaţiilor transmise de Uniqa. El are un doctorat în ştiinţe sociale şi economie la Vienna University of Economics and Business, pe profil de business administration, insurance and personnel management.

De asemenea, a participat la un program de leadership developement la IMD Business School Lausanne, are un master în studii avansate şi a terminat un curs postuniversitar de management al mediului la Academia Ştiinţifică din Austria.  Andreas Köfll se află în industria asigurărilor de aproximativ 26 de ani şi a ocupat diverse poziţii de top management în precum Chief Retail Officer (CRO) pe pieţele internaţionale şi membru al Comitetului Executiv al Uniqa International din Austria, membru al Consiliului de Administraţie din Uniqa Österreich Versicherungen, membru al Consiliului de Administraţie din Uniqa International, membru al Consiliului de Administraţie în cadrul Assistance Beteiligungs-GesmbH, CEO al Uniqa din Slovacia şi membru al Consiliului de Administraţie din cadrul Uniqa Sachversicherung. El are un master în administrarea afacerilor la Vienna University of Economics and Business din Austria şi este specializat pe management personal şi managementul asigurărilor. Mircea Nica

Uniqa Asigurări a încheiat primele nouă luni din 2020 cu prime brute subscrise pe asigurări generale şi de viaţă de 277 mil. lei, cu aproape 2% mai puţin faţă de 2019. Compania se afla pe locul 9 în top 10 cele mai mari companii de asigurări generale şi de viaţă după nouă luni din 2020. Uniqa Asigurări de Viaţă a încheiat primele nouă luni din 2020 cu prime brute subscrise de 62 mil. lei, la aproximativ acelaşi nivel ca în nouă luni din 2019. Compania se afla pe locul 8 în topul asigurătorilor de viaţă după nouă luni din 2019.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.