Bănci și Asigurări

UNSAR: Pandemia îndreaptă românii către asigurări, în special de locuinţe şi de sănătate. Dar reducerea veniturilor şi temperarea cheltuielilor se vor resimţi în perioada următoare

Adrian Marin, preşedinte al UNSAR

Adrian Marin, preşedinte al UNSAR

Autor: Mircea Nica

28.05.2020, 10:30 1052

♦ Adrian Marin, preşedinte al UNSAR: 2020 este un an total atipic pentru fiecare dintre noi. Misiunea noastră, de a informa corespunzător românii cu privire la riscuri şi asigurări, este dublată, anul acesta, de consolidarea eforturilor comune, ale întregii economii, pentru a răspunde cât mai bine la efectele generate de pandemie şi pentru a sprijini demersurile de relansare economică.

Românii au început să devină mai interesaţi de asigurările de locuinţe şi de sănătate, în contextul actual al pandemiei de coronavirus (COVID-19), dar odată cu efectele negative ale impactului economic, tendinţa va fi de temperare a cheltuielilor şi de amânare a achi­zi­ţiilor, potrivit infor­maţiilor transmise de repre­zen­tanţii Uniunii Naţionale a Asigurătorilor din România (UNSASR).

„2020 este un an total atipic pentru fiecare din­tre noi, iar Barometrul UNSAR-IRES a fost extins pentru a răspunde inclusiv unor întrebări care urmăresc provocările cu care se confruntă românii în noul context şi care ne preocupă pe toţi. Misiunea noastră, de a informa cores­pun­zător românii cu privire la riscuri şi asigurări, este dublată, anul acesta, de consolidarea efor­turilor comune, ale întregii economii, pentru a răs­punde cât mai bine la efectele generate de pan­demie şi pentru a sprijini demersurile de relan­sare economică“, a transmis Adrian Marin, preşe­dinte al UNSAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO