Bănci și Asigurări

UNSAR: Pandemia îndreaptă românii către asigurări, în special de locuinţe şi de sănătate. Dar reducerea veniturilor şi temperarea cheltuielilor se vor resimţi în perioada următoare

♦ Adrian Marin, preşedinte al UNSAR: 2020 este un an total atipic pentru fiecare dintre noi. Misiunea noastră, de a informa corespunzător românii cu privire la riscuri şi asigurări, este dublată, anul acesta, de consolidarea eforturilor comune, ale întregii economii, pentru a răspunde cât mai bine la efectele generate de pandemie şi pentru a sprijini demersurile de relansare economică.

Românii au început să devină mai interesaţi de asigurările de locuinţe şi de sănătate, în contextul actual al pandemiei de coronavirus (COVID-19), dar odată cu efectele negative ale impactului economic, tendinţa va fi de temperare a cheltuielilor şi de amânare a achi­zi­ţiilor, potrivit infor­maţiilor transmise de repre­zen­tanţii Uniunii Naţionale a Asigurătorilor din România (UNSASR).

„2020 este un an total atipic pentru fiecare din­tre noi, iar Barometrul UNSAR-IRES a fost extins pentru a răspunde inclusiv unor întrebări care urmăresc provocările cu care se confruntă românii în noul context şi care ne preocupă pe toţi. Misiunea noastră, de a informa cores­pun­zător românii cu privire la riscuri şi asigurări, este dublată, anul acesta, de consolidarea efor­turilor comune, ale întregii economii, pentru a răs­punde cât mai bine la efectele generate de pan­demie şi pentru a sprijini demersurile de relan­sare economică“, a transmis Adrian Marin, preşe­dinte al UNSAR.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.