Bănci și Asigurări

UniCredit Consumer Financing oferă clienţilor reducerea dobânzii cu două puncte procentuale la creditele semnate folosind semnătura electronică

UniCredit Consumer Financing oferă clienţilor reducerea dobânzii cu două puncte procentuale la creditele semnate folosind semnătura electronică calificată.

Semnătura electronică calificată are aceeaşi valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) şi poate fi folosită în relaţia cu UniCredit Consumer Financing după obţinerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de Trans Sped.

Astfel, clienţii (solicitantul şi codebitorul, după caz) care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie - 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentaţia de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezenţa reprezentantului UniCredit. 

Pentru a semna documentaţia de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să deţină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail şi să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.