Bănci și Asigurări

UniCredit Bank adoptă o soluţie de management a cardurilor de business din portofoliu, care integrează module de gestiune şi de raportare a cheltuielilor efectuate cu carduri

UniCredit Bank adoptă o soluţie de management a...

Autor: Cristina Bellu

29.01.2024, 13:42 247

UniCredit Bank a adăugat în portofoliu funcţionalitatea Smart Data, soluţie de management a cardurilor de business Mastercard, care integrează module de gestiune şi de raportare a cheltuielilor efectuate cu carduri.

„Dezvoltarea companiilor din România implică nevoi din ce în ce mai complexe care necesită soluţii tehnice avansate. Utilizarea modulelor Smart Data permite un control facil al cheltuielilor efectuate cu cardurile business Mastercard de către angajaţii companiei, reducând costurile operaţionale ale companiei, facilitând dezvoltarea afacerilor”, explică Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

Smart Data este o aplicaţie web-based ataşată cardurilor de business Mastercard, care poate fi accesată de companii în mai multe moduri. Fie prin interfaţa web, cu drepturi de utilizator, pentru a vizualiza, a organiza cheltuielile legate de tranzacţii şi a exporta istoricul acestora sub formă de rapoarte personalizate. Fie prin livrarea datelor sub forma fişierelor, transmiterea automată şi sigură a informaţiilor financiare şi a datelor îmbunătăţite, ce pot fi apoi transferate către diverse sisteme de gestiune şi contabilitate a cheltuielilor.

„Mastercard Smart Data este sistemul nostru web-based de management al cheltuielilor, care le oferă companiilor o suită de instrumente pentru a organiza, consolida, analiza şi administra cu uşurinţă volume mari de date financiare. Clienţii pot urmări toate tranzacţiile, au acces la date concrete despre furnizori, taxe şi alte tipuri de cheltuieli, pot alege şabloane de lucru personalizate, filtre avansate şi pot să genereze rapoarte", adaugă Elena Dincă, Head of Sales for Financial Institutions, Merchants and Government Segments, Mastercard.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu activităţi în Italia, Germania, Europa Centrală şi de Est.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO