Bănci și Asigurări

Un număr de 144 de antreprenori au participat la prima ediţie a programului de educaţie antreprenorială, Startup Studio by Factory, de la Raiffeisen Bank

Un număr de 144 de antreprenori au participat la prima...

Autor: Mircea Nica

14.12.2021, 00:00 52

Prima ediţie a programului de educaţie antreprenorială din Startup Studio by Factory, de la Raiffeisen Bank a înregistrat un număr de 319 înscrişi, dintre care 144 au participat la efectiv la program, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Startup Studio by Factory este un program pe care l-am creat special pentru antreprenorii aflaţi la început de drum. Prima ediţie a programului ne-a demonstrat faptul că ideile inovatoare sunt mult mai aproape de succes dacă beneficiază de instrumentele de accelerare necesare“, a declarat Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.

Industriile cu cele mai multe idei de afaceri în programul de educaţie antreprenorială au fost serviciile în proporţie de 23%, IT&C cu 17%, producţie cu 13% şi educaţie cu 12%. Acestea au fost urmate de sănătate cu 10%, agricultură cu 8% şi construcţii cu 5%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO