Bănci și Asigurări

Trans Sped continuă extinderea la nivel internaţional şi va furniza platformei Autenti soluţii de semnare electronică, certificate digitale şi sisteme de păstrare pe termen lung a documentelor

Trans Sped continuă extinderea la nivel internaţional...
07.03.2024, 00:05 119

♦ Trans Sped, furnizor român de semnături calificate, a încheiat un parteneriat cu firma poloneză Autenti pentru a pune la dispoziţia utilizatorilor acesteia diferite tipuri de certificate digitale, soluţii de semnare, sisteme de management al documentelor şi soluţii pentru păstrarea pe termen lung a documentelor.

Autenti este un furnizor de servicii de semnătură electronică şi eID activ pe pieţele din Polonia, Germania, Cehia, Slovacia şi Spania.

„Colaborarea cu Autenti este un pas important pentru noi. Prin aducerea  semnăturilor noastre calificate pe platforma Autenti, ne extindem prezenţa pe piaţă şi sprijinim procesele de transformare digitală pentru clienţii noştri. În acelaşi timp, ne reconfirmăm şi demonstrăm angajamentul nostru de a asigura cel mai înalt nivel de securitate şi conformitate la standardele internaţionale", a declarat Mario Stoica, CEO-ul Trans Sped.

Parteneriatul va duce la extinderea ofertei de soluţii digitale de pe platforma Autenti şi la consolidarea Trans Sped la nivel european şi global ca furnizor de servicii bazate pe certificate digitale calificate.

Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) şi sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, asigurând recunoaşterea lor de către instituţii, companii şi organisme publice sau private din SUA şi UE. Certificatele permit utilizatorilor să semneze documente în peste 154 de ţări, iar integrarea în platforma Autenti aduce plus valoare, fiind renumita pentru flexibilitate şi capacitatea sa de gestionare a documentelor în diverse limbi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO