Bănci și Asigurări

Tiberiu Moisă, director general adjunct, Banca Transilvania: Vrem să ne implicăm semnificativ în facilitarea accesului la programul IMM Invest România

Banca Transilvania, banca cu cel mai mare portofoliu de IMM-uri din România, a anunţat că vrea să se implice semnificativ în facilitarea accesului companiior la programul IMM Invest România.

„Banca Transilvania îşi propune să se implice semnificativ în facilitarea accesului la programul IMM Invest România şi credem că acesta este o măsură de sprijin binevenită pentru firmele româneşti. În acest moment vedem cel puţin două aspecte esenţiale. Pe de o parte, viteza de implementare contează. Trebuie să ne mişcăm repede pentru ca efectele de multiplicare să se producă, iar relansarea economiei să aibă susţinere financiară în timp util. Pe de altă parte, calitatea şi potenţialul afacerilor care intră în program sunt în egală măsură importante. În acest mod băncile pot contribui astfel încât ajutorul public să fie bine folosit, iar economia românească să se poată baza în viitor pe aceste businessuri. Fiind o schemă de finanţare care implică FNGCIMM-ul, firmele aplicante şi băncile comerciale, buna cooperare, înţelegerea reciprocă şi comunicarea vor face diferenţa. Suntem încrezători”, a spus Tiberiu Moisă, director general adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi are ce mai mare portofoliu de IMM-uri din piaţa locală.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.