LIVE: ZF AGROPOWER - OFERI PIEŢEI CE ÎŢI CERE SAU ADUCI UN PRODUS NOU PE PIAŢĂ ŞI EDUCI CONSUMATORUL? Cât de receptivi sunt consumatorii la produse inovatoare?
Bănci și Asigurări

Tensiuni la ASF: gestionare frauduloasă a documentelor. DIICOT a fost sesizată de preşedintele ASF

♦ ASF confirmă existenţa unor documente cu erori ♦ Nicu Marcu, preşedintele ASF, a sesizat DIICOT privind mai multe suspiciuni apărute în spaţiul public şi a cerut ca un organ competent să iniţieze verificări în acest sens ♦ Mihaela Cojocaru, director la direcţia de reglementare şi autorizare în cadrul ASF, a fost eliberată din funcţie.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), care are rolul de a supraveghea şi reglementa sectoarele pietei de capital, asigurări şi pensii pri­vate, a confirmat oficial că în cadrul in­sti­tuţiei, în documentele privind su­pra­ve­gherea companiilor din sectoarele mo­ni­torizate, au fost găsite erori prin inter­me­diul cărora anumite companii puteau contesta cu succes eventualele sanc­ţiuni ale ASF, având un avantaj frau­dulos, conform infor­maţiilor trans­mi­se de Daniel Apostol, purtă­to­rul de cuvânt al ASF.

„Pot confirma că ceea ce s-a semnalat în spa­ţiul public este ade­vărat. De altfel, pre­sa a mai semnalat cu mai multe luni în ur­mă fel de fel de ne­reguli sau situaţii care presupun cel puţin con­flicte de in­terese ale unor an­ga­jaţi ai Autorităţii. Ast­fel de sesizări nu au sur­prins actuala con­du­cere a ASF“, a trans­mis Daniel Apostol.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.