Bănci și Asigurări

TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani cu dobândă record, de 10%, în contextul creşterii inflaţiei

TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani cu dobândă...

Autor: Roxana Rosu

09.06.2022, 00:03 686

TBI Bank a adăugat în ofertă un nou depozit pe 5 ani, cu o dobândă de 10%, şi a majorat toate dobânzile la depozitele în lei cu scadenţe pe termen scurt şi mediu, în contextul creşterii inflaţiei. Astfel, depozitul pe o lună are dobânda de 5%, cel pe 12 luni 8%, cel pe 24 de luni 8,75%, iar pentru cel pe 48 de luni dobânda este de 9,5%.

„În condiţiile în care BNR se aşteaptă ca inflaţia să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienţilor noştri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflaţiei şi pentru a obţine un randament real, pozitiv şi previzibil pentru banii lor“, spune Lukas Tursa, SVP Funding, TBI Bank.

Clienţii îşi pot prelungi uşor depozitul dacă aleg reînnoirea automată la scadenţă şi capitalizarea dobânzii. De asemenea, ei beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% chiar şi atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen şi aleg să închidă depozitul mai devreme.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO