Bănci și Asigurări

tbi bank integrează o soluţie de plată de tip Buy Now Pay Later pentru comerţ online, printr-un parteneriat cu platforma easySales

tbi bank integrează o soluţie de plată de tip Buy Now...

Autor: Roxana Rosu

30.01.2023, 11:06 259

tbi bank a încheiat un parteneriat cu platforma easySales şi lansează împreună un pachet de beneficii, care include şi Buy Now Pay Later, pentru afacerile din eCommerce, în contextul în care tot mai mulţi consumatori îşi amână achiziţiile şi renunţă la anumite tranzacţii.

„Atunci când vorbim despre cumpărături, comercianţii şi clienţii au acelaşi obiectiv: mai multe opţiuni şi o experienţă cât mai simplă. Din păcate, unii retaileri nu au acces la soluţii adecvate, de aici şi nevoia de îmbunătăţiri în acest domeniu. De aceea, am decis să ne asociem cu unul dintre cei mai buni jucători din sectorul multichannel, easySales, pentru a oferi tuturor beneficiarilor cele mai bune opţiuni posibile”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

tbi bank oferă magazinelor online integrarea unei noi metode de plată, Buy Now Pay Later (BNPL).

Banca a crescut rata de conversie cu până la 1,5% în ultimul an, prin utilizarea produsului BNPL, iar valoarea medie a coşului de cumpărături a crescut cu peste 45%, cu ajutorul noii soluţii. tbi bank oferă instrumentul de plată în rate fixe, cuprinse între 4 şi 60 de luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO