Bănci și Asigurări

Românii care vor să devină însoţitori de bord şi urmează cursurile şcolii Hi Wings pot achita costurile în rate, în baza unui parteneriat între tbi Bank şi centrul de pregătire

Românii care vor să devină însoţitori de bord şi...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2023, 09:56 96

Românii care vor să devină însoţitori de bord şi urmează cursurile şcolii Hi Wings pot achita costul în rate, în baza unui parteneriat între tbi Bank şi centrul de pregătire.

Costul cursurilor poate fi acum acoperit prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi cu dobânzi accesibile.

Hi Wings derulează întregul proces de obţinere a certificatului de Membru al Echipajului de Cabină, de la examenul medical până la examenul Autorităţii Aeronautice Civile Române, fără costuri suplimentare pentru client.

„Însoţitorii de bord călătoresc în întreaga lume şi ajung să cunoască oameni şi culturi diferite, lucruri la care mulţi oameni doar visează. Costurile de formare pentru un astfel de job sunt ridicate şi de aceea mulţi renunţă la visul lor. tbi bank susţine oamenii să îşi creeze stilul de viaţă visat şi astăzi, ne asociem cu un partener puternic, Hi Wings, pentru a le oferi oamenilor o şansă în plus pentru a-şi atinge mai uşor obiectivele. Prin acest parteneriat, cei care doresc să îşi construiască o carieră în acest domeniu pot acum să plătească în rate pentru cursurile necesare, reducând astfel efortul financiar care trebuie depus”, a spus Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO