Bănci și Asigurări

Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Primul pas este angajarea unor specialişti pentru a ocupa posturi precum manageri de produs, manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software şi manageri de produse tehnice. Posturile sunt disponibile şi pentru piaţa din România

Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor...

Autor: Mircea Nica

22.09.2023, 16:11 7397

Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Primul pas este angajarea unor specialişti pentru a ocupa posturi precum manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice. Posturile sunt disponibile şi pentru profesioniştii din România, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Revolut.

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienţi în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creştere şi inovaţie într-un mediu global. Căutăm mereu profesionişti de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovaţia fără limite şi creşterea personală. Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse şi funcţii de suport în diferite domenii şi aşteptăm ca noi profesionişti competenţi şi experimentaţi să ni se alăture”, a spus Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

Potrivit unui studiu realizat de Revolut şi Dynata, 25% dintre respondenţii români cred că lucrul la distanţă (de acasă) cântăreşte decisiv în luarea unei decizii privind angajarea şi pentru 41% dintre respondenţi acest model de lucru este important, dar sunt deschişi să negocieze condiţiile. Doar 13% dintre respondenţii români spun că nu îşi doresc sau nu le place să lucreze de acasă.

În ceea ce priveşte perioada următoare, Revolut va participa pe 27 septembrie la DevTalks Cluj-Napoca 2023, eveniment dedicate comunităţii tech şi în premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la Bucureşti primul eveniment RevDev, exclusive pentru speciliaştii IT şi pasionaţii de tehnologie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO