LIVE: CELE MAI RESPONSABILE COMPANII DIN ROM NIA: CUM RĂSPUNZI NEVOILOR PREZENTULUI FĂRĂ SĂ LE COMPROMIŢI PE CELE ALE VIITORULUI
Bănci și Asigurări

Reveal Marketing Research: 6 din 10 români cu studii superioare şi venituri ridicate spun ca sunt mulţumiţi de starea financiară actuală

Mai mult de jumătate (62%) dintre românii care declară că fac parte dintr-o familie modernă afirmă că sunt mulţumiţi de starea financiară actuală, în timp ce doar 36% dintre cei care consideră că sunt membri ai unei familii tradiţionale se declară mulţumiţi de acest aspect al vieţii, notează un studiu Reveal Marketing Research, desfăşurat online, în mediul urban şi rural, în perioada februarie 2021 – iunie 2021.  

“Segmentul familiilor moderne, părinţi cu educaţie superioară şi venituri ridicate, este cel mai vocal în ceea ce priveşte gradul de mulţumire faţă de situaţia financiară,  având chiar o evoluţie semnificativă din februarie (54%) până în iunie (62%). În schimb, la nivel naţional, pentru familiile tradiţionale, părinţi cu educaţie medie şi venituri medii, luna iunie a adus o scădere pe acest nivel, până la 36%”, menţionează analiza Reveal Marketing Research.

(Sursa: studiu Reveal Marketing Research)

Deşi familiile tradiţionale înregistrează valori scăzute în ceea ce priveşte mulţumirea faţă de situaţia financiară, acest lucru nu le împiedică să bifeze o creştere a indicatorului în ceea ce priveşte condiţia fizică, aspect care câştigă teren în detrimentul familiei moderne (60% vs 40%).

Studiul Reveal Marketing Research s-a desfăşurat în perioada februarie – iunie pe un eşantion reprezentantiv naţional (urban şi rural). Marja de eroare este de +/-3%. Nivel de încredere: 95%. Interviurile au fost realizate online, pe baza panelului Reveal Marketing Research.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.