Bănci și Asigurări

Reacţia Uniqa la amenda de 2,9 mil. euro primită de la Consiliul Concurenţei: Vom contesta decizia

Reacţia Uniqa la amenda de 2,9 mil. euro primită de la...

Autor: Anelis Baciu

04.12.2018, 14:06 448

Uniqa Asigurări, unul dintre asigurătorii amendaţi de Consiliul Concurenţei cu suma de 2,9 milioane de euro, respinge acuzaţiile ca fiind nefondate şi afirmă că va contesta decizia.

„Uniqa Asigurări a luat la cunoştinţă informaţiile cuprinse în raportul transmis de către Consiliul Concurenţei, ca rezultat al investigaţiei privind creşterea preţurilor RCA în perioada 2012 – 2016, precum şi despre decizia autorităţii, prin care compania noastră este sancţionată cu 2,9 milioane euro. Subliniem faptul că prin activităţile întreprinse, compania a acţionat numai în conformitate cu condiţiile legii precum şi în conformitate cu interesele clienţilor săi, iar Uniqa Asigurări va contesta decizia, considerând acuzaţiile ca fiind nefondate”, au transmis reprezentanţii Uniqa.

Compania îşi asigură clienţii că în perioada 2012 - 2016 politica sa de tarifare RCA, a fost bazată exclusiv pe strategia independentă de afaceri a companiei, pe studii actuariale complexe, date istorice legate de daunalitatea pe segmente de risc şi expertiză tehnică specifică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO