Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank lansează o platformă de soluţii verzi pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank lansează o platformă de soluţii verzi...

Autor: Mircea Nica

23.12.2021, 00:00 183

Raiffeisen Bank lansează în România o platformă de soluţii verzi pentru IMM-uri, concepută de Raiffeisen Bank International (RBI), în cooperare cu Creative Dock, pentru a sprijini companiile din România în tranziţia către o economie verde şi va fi implementată în viitor şi în alte ţări în care grupul RBI este prezent, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Deşi clienţilor noştri IMM le este mai aproape decât credem subiectul economiei verzi, tranziţia la afaceri sustenabile nu e deloc uşoară în practică, deoarece le lipsesc timpul şi resursele necesare pentru a reuni toţi actorii sau pentru a obţine finanţare pentru echipamente sau pur şi simplu, soluţiile potrivite. Noi ne-am dorit să punem la un loc tot ce au nevoie clienţii pentru a le face tranziţia uşoară şi am creat acest spaţiu virtual unic pentru soluţii verzi, cu o componentă de finanţare cu multe avantaje din punct de vedere preţ, garanţii şi termen. Vom continua să dezvoltăm platforma adăugând şi alte instrumente utile pe baza opiniilor şi nevoilor clienţilor noştri“, a declarat Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO