Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank îl promovează pe Sorin Suciu la conducerea Direcţiei Corporaţii Regionale şi Sector Public, cu atribuţii în coordonarea unuia dintre cele mai importante segmente de business ale băncii

Sorin Suciu

Sorin Suciu

Autor: Cristina Bellu

04.09.2023, 11:55 417

Raiffeisen Bank România, a cincea cea mai mare bancă după active, l-a numit pe Sorin Suciu la conducerea Direcţiei Corporaţii Regionale şi Sector Public, cu atribuţii în coordonarea unuia dintre cele mai importante segmente de business ale băncii.

El va gestiona o echipă alcătuită din peste 100 de specialişti şi îi va raporta lui Cristian Sporiş, Vice-Preşedinte & Head of Corporate Banking.

Anterior noului rol, Sorin Suciu a condus întregul segment de corporaţii şi sector public, reprezentat de opt centre regionale, spun oficialii băncii.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul bancar, Sorin face parte din echipa Raiffeisen din 2006, iar aproape 14 ani a ocupat poziţia de Regional Corporate Director pentru Constanţa.

”În cei aproape 18 ani ani în echipa Raiffeisen, Sorin a contribuit cu întreaga sa expertiză şi abilităţi de leadership la dezvoltarea segmentului corporaţii medii, unul dintre cele mai dinamice şi provocatoare sectoare din economie. Îi urez succes în noul rol şi sunt convins că, alături de echipa pe care o coordonează, va continua să susţină mediul de business local cu în linie cu nevoile de creştere ale companiilor.”, spune Cristian Sporiş, Vice-President, Head of Corporate Banking – Raiffeisen Bank România.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Sorin Suciu şi-a început cariera în domeniul bancar în 1997.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO