Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank finanţează subvenţiile APIA şi în 2020

Raiffeisen Bank finanţează subvenţiile APIA şi în 2020

Autor: Mircea Nica

20.05.2020, 00:00 465

Raiffeisen Bank, a cincea cea mai mare bancă locală după active, continuă finanţarea subvenţiior pentru fermierii români şi în anul 2020, acordând fermierilor credite pentru finanţarea în avans a subvenţiilor pe suprafaţă, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

„În campania agricolă din 2019 am înregistrat o creştere cu 35% a numărului de fermieri care au accesat finanţarea subvenţiilor APIA, acordând un volum total de credite de peste 50 mil. euro. Suntem convinşi că experienţa pozitivă de anul trecut va fi repetată şi oferta noastră va fi de mare ajutor pentru fermieri în această perioadă dificilă“, a transmis Florentina Stilu, director Transaction Banking la Raiffeisen Bank.

Banca a oferit posibilitatea de amânare a ratelor la credite, prelungirea liniilor de credit sau alte măsuri în necesare la peste 2.500 de IMM-uri, în acelaşi timp fiind implicată în programul guvernamental IMM Invest, conform informaţiilor transmise. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO