Bănci și Asigurări

Paul Cazacu, Uniqa Asigurări: Evoluţia din primele trei luni ne arată că facem paşi importanţi către redresare în zonele afectate de contextul anului trecut

Paul Cazacu, Uniqa Asigurări: Evoluţia din primele trei...

Autor: Mircea Nica

25.05.2021, 10:20 81

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigu­rări de Viaţă, companii deţinute de gru­pul austriac Uniqa, au încheiat primul tri­mes­tru (T1) din anul 2021 cu un volum cu­mulat al subscrierilor de 25,2 milioane de euro, în creştere cu 5,7% faţă de pe­ri­oa­da similară a anului trecut, în timp ce profitul net cumulat a scăzut cu 20,8%, până la 1,9 milioane de  euro, potrivit in­for­maţiilor transmise de reprezentanţii Uniqa.

„Avem un start bun în 2021, cu rezultate relevante în direcţiile stra­te­gi­ei de creştere durabilă a ac­tivităţii Uniqa. Evoluţia companiei în primele trei luni ne arată că facem paşi im­por­tanţi către redresare în zonele afectate de contextul anului trecut“, a transmis Paul Cazacu, CEO al Uniqa Asigurări.

Pe zona asigurărilor generale, Uniqa Asigurări a înregistrat un volum al subscrierilor de 9,2 mil. euro, în creştere cu 8% în primele trei luni din 2021 faţă de primele trei luni din 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO