Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Paul Cazacu a primit aprobarea ASF pentru a-l înlocui pe Franz Weiler în funcţia de preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări

Paul Cazacu, chief financial officer (CFO) în cadrul companiei de asigurări Uniqa Asigurări, a primit aprobarea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a-l înlocui pe Franz Weiler în funcţia de preşedinte al directoratului companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF. Astfel, Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat aprobarea lui Paul-Corneliu Cazacu ìîn funcţia de membru-preşedinte al directoratului la societatea Uniqa Asigurări.

Franz Weiler a venit în România la mijlocului anului 2014 pentru a prelua poziţia de vicepreşedinte al Uniqa, iar după şase luni a preluat conducerea societăţii Uniqa Asigurări. Paul Cazacu a lucrat timp de peste şase ani în cadrul Uniqa Asigurări, având funcţiile de vicepreşedinte, director general adjunct şi CFO la Uniqa Asigurări. Anterior, a fost vicepreşedinte şi membru al boardului Uniqa Asigurări de Viaţă, timp de trei ani şi patru luni. El are studii la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, societăţi care activează pe piaţa locală de asigurări din România, parte a grupului austriac Uniqa, au încheiat anul 2020 cu un volum cumulat al primelor brute subscrise de 93,8 mil. euro, în scădere cu 3,4%, potrivit informaţiilor raportate de companie. Profitul net cumulat înregistrat de ambele companii Uniqa la finalul anului 2020 a fost de 3,2 mil. euro, cu 11% mai puţin faţă de 2019. 

Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.