Bănci și Asigurări

OTP Bank România acordă antreprenorilor finanţări de până la 10 mil. lei prin programului IMM Prod

OTP Bank România acordă antreprenorilor finanţări de...

Autor: Mircea Nica

27.04.2022, 00:03 116

OTP Bank România se alatură Programului IMM Prod, implementat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), program care asigură lichidităţile şi finanţarea investiţiilor realizate de către întreprinderile mici şi mijlocii, inclusiv start-up-uri din zona urbană, a transmis banca.

Cei interesaţi pot accesa credite de maximum 10 mil. lei pentru proiecte de investiţii, respectiv 5 mil. lei pentru capital de lucru, în condiţii de cost avantajoase, pentru o gamă diversificata de cheltuieli eligibile.

IMM-urile eligibile pot să obţină garanţii de stat de până la 90% din valoarea finanţărilor solicitate pentru finanţare capitalului de lucru şi a investiţiilor pentru încurajarea producţiei autohtone de bunuri de larg consum, reconversia de la intermediere la producţie, digitalizarea activităţii sau îmbunătăţirea standardelor de mediu, inclusiv îmbunătăţirea eficienţei energetice în cadrul proceselor de producţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO