Bănci și Asigurări

Mircea Ursache, vicepreşedintele ASF. Proiect revoluţionar în pieţele non-bancare care permite celor care greşesc să se înţeleagă cu autoritatea şi să-şi răscumpere erorile plătind prejudiciul

Mircea Ursache, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF):

Această propunere oferă o alternativă mai rapidă şi mai transparentă pentru soluţionarea litigiilor cu autoritatea, adaptată realităţilor din industria financiară.

Mircea Ursache, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF): Această propunere oferă o alternativă mai rapidă şi mai transparentă pentru soluţionarea litigiilor cu autoritatea, adaptată realităţilor din industria financiară.

Autor: Anelis Baciu

16.03.2018, 00:05 388
„Este un proces pe care mai multe ţări europene îl practică din 2016. Eu am plecat de la legislaţia din Franţa.“
 
Mircea Ursache, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a lansat ieri în dezbatere publică un proiect de înţelegere administrativă care presupune ca atunci când ASF identifică orice încălcare a legislaţiei sau cazuri de abuz de piaţă să fie demarat un proces care per­mite vinovatului să-şi recunoască greşeala şi să plătească pentru ea, evitând sancţionarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO