Bănci și Asigurări

Metropolitan Life a plătit în tot anul 2022 despăgubiri de 181,1 mil. lei, în creştere cu 16%

Metropolitan Life a plătit în tot anul 2022...

Autor: Mircea Nica

04.05.2023, 14:59 261

Metropolitan Life, al doilea cel mai mare jucător din piaţa asigurărilor de viaţă în funcţie de volumul subscrierilor, a încheiat anul 2022 cu un volum al primelor brute subscrise de 579 mil. lei, consemnând un avans de 10,6% faţă de anul 2021, potrivit informaţiilor transmise de asigurător.

În ceea ce priveşte despăgubirile plătite pe parcursul anului 2022, acestea au ajuns la finalul anului trecut la o valoare totală de 181,1 mil. lei, cu 16% mai mult comparativ cu anul 2021.

„Prioritatea Metropolitan Life de a oferi servicii şi produse flexibile, care să răspundă nevoilor clienţilor, în fiecare etapă a vieţii lor, ne-a plasat pe o poziţie importantă pe piaţa asigurărilor, iar  rezultatele ne arată că, în 2022, compania noastră a continuat să îşi consolideze poziţia de partener de încredere al românilor. Investiţiile din anul 2023 vizează continuarea dezvoltării infrastructurii digitale şi operaţionale şi dezvoltarea echipei pentru a fi mereu în linie cu aşteptările clienţilor, cât şi investiţii în proiecte comunitare sau de protecţie a mediului“ afirmă Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life. 

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, şi sucursala a companiei irlandeze MetLife Europe. Compania activează de peste 22 ani pe piaţa de asigurări de viaţă din România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO