Bănci și Asigurări

Mastercard introduce în portofoliu o asigurare gratuită pentru cumpărăturile online şi din magazinele fizice efectuate cu carduri Mastercard Standard emise în România

Mastercard introduce în portofoliu o asigurare gratuită...

Autor: Cristina Bellu

01.11.2023, 14:32 275

Mastercard adaugă în portofoliu asigurarea gratuită pentru cumpărăturile online şi pentru cele efectuate în magazinele fizice efectuate cu carduri Mastercard Standard emise în România. Asigurarea este activată automat, fără a fi necesară o înrolare prealabilă.

„Prin lansarea asigurării gratuite, ne propunem să oferim posesorilor de carduri de credit, de această dată din segmentul standard, nu doar o experienţă de plată sigură şi excelentă, ci şi un scut de protecţie împotriva evenimentelor care le pot compromite achiziţiile”, spune Elena Dincă, Head of Sales for Financial Institutions, Merchants and Government Segments, Mastercard.

Evenimentele acoperite de asigurare includ avarierea bunurilor cumpărate (indiferent dacă au fost cumpărate online sau în magazine), furtul sau funcţionarea necorespunzătoare din cauza deteriorării accidentale a bunurilor asigurate livrate. În cazul unui astfel de eveniment, asiguratorul va repara sau înlocui obiectul, ori va restitui suma cu care acesta a fost achiziţionat.

Asigurarea pentru cumpărături acoperă achiziţiile efectuate în magazine fizice din întreaga lume şi achiziţiile online, făcute pe website-uri înregistrate în Romaânia, Spaţiul Economic European (SEE), Regatul Unit, Norvegia şi Elveţia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO