Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Intesa caută clienţi la credite printre agricultorii afectaţi de secetă

Intesa Sanpaolo, subsidiara locală a unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare din Italia, caută clienţi în rândul fermierilor şi promite rate şi perioadă de graţie flexibile la creditele pentru cheltuieli curente şi posibilitatea reutilizării sumelor deja rambursate prin liniile de credit contractate anterior. Banii pot fi utilizaţi pentru achitarea datoriilor către furnizori, asigurarea culturilor sau plata salariilor.

Valoarea împrumutului poate ajunge până la 80% din cheltuielile specifice culturilor finanţate, iar garanţiile acceptate de bancă pot fi bilete la ordin, ipotecă mobiliară asupra conturilor curente, cesiunea încasărilor din vânzarea recoltelor, garanţie reală mobiliară asupra culturilor finanţate sau cesionarea poliţei de asigurare a culturilor. Totodată, banca acordă finanţări de până la 90% din valoarea subvenţiilor pe suprafaţă pe care fermierii urmează să le încaseze de la stat.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.