Bănci și Asigurări

Ce indicatori financiari a raportat Groupama, liderul pieţei asigurărilor, după 9 luni/ 2023? Groupama a avut subscrieri totale de 2,87 mld. lei, în creştere cu 33%, din care peste jumătate pe RCA. Profitul: 164 mil. lei

Călin Matei, CEO al Groupama: Ultimii ani au fost o adevărată lecţie pentru fiecare dintre noi, în special perioada recentă, care ne-a arătat încă o dată cât de aproape de noi este uneori neprevăzutul.

Călin Matei, CEO al Groupama: Ultimii ani au fost o adevărată lecţie pentru fiecare dintre noi, în special perioada recentă, care ne-a arătat încă o dată cât de aproape de noi este uneori neprevăzutul.

Autor: Mircea Nica

24.01.2024, 18:20 211

Volumul subscrierilor Groupama din primele 9 luni din 2023, fără RCA, au ajuns la 1,22 mld. lei, în creştere cu 25% faţă de 9 luni/2022  Doar pe zona RCA subscrierile au fost de 1,65 mld. lei  În ceea ce priveşte solvabilitatea, după primele 9 luni din 2023 Groupama a înregistrat o valoare SCR de 150% şi o valoare MCR de 295%.

Groupama Asigurări, liderul întregii pieţe a asigurărilor, dar şi fruntaşul pieţei RCA, a ajuns la un volum al primelor brute subscrise de 2,87 mld. lei la finalul primelor nouă luni din 2023, în creştere cu peste 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Ne-am menţinut agilitatea la un nivel ridicat şi am dovedit încă o dată că avem nu doar instrumentele, ci şi mentalitatea necesare pentru a deveni din ce în ce mai buni. Ultimii ani au fost o adevărată lecţie pentru fiecare dintre noi, în special perioada recentă, care ne-a arătat încă o dată cât de aproape de noi este uneori neprevăzutul. Ni s-a confirmat astfel cât de important este să continuăm să gândim deopotrivă pe termen scurt, mediu şi lung, punând mereu pe plan principal responsabilitatea pe care o avem faţă de clienţii, partenerii, echipa noastră şi societate“, a declarat Călin Matei, CEO al Groupama.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO