Bănci și Asigurări

Grupul olandez NN a alocat un capital de 31,9 mil. lei pentru noua entitate din România care operează pe linia de business de asigurări generale. Gerke Witteveen, CEO al NN în România: Capitalul va fi direcţionat în principal pentru continuarea procesului de digitalizare

Grupul olandez NN, care deţine pe piaţa asigurărilor din România compania NN Asigurări de Viaţă, lider pe acest segment, a alocat un capital de 31,9 mil. lei (circa 6,6 mil. euro) pentru constituirea şi activitatea noii entităţi, NN Asigurări, care operează linia de bu­siness de asigurări generale, ca parte a NN România, majorarea de capital fiind deja înregistrată la Registrul Comerţului.

„Noua entitate este NN Asigurări, pen­tru care am obţinut licenţă de operare din partea Au­torităţii de Supraveghere Finan­ciară (ASF). Capitalul va fi direcţionat în prin­cipal pen­tru continuarea procesului de digi­talizare, aşa încât să oferim clienţilor noştri o ex­pe­rien­ţă aliniată nevoilor lor şi ten­­dinţelor ce vor apărea“, a declarat pentru ZF Gerke Witteveen, CEO interimar al NN în România. El a mai adăugat că strategia NN pe termen lung este constituită pe piloni importanţi, care includ o echipă profesionistă, un brand cu o reputaţie bine consolidată, o bază extinsă de clienţi şi digitalizare, toate contribuind la dezvoltarea sustenabilă a prezenţei NN în România şi a societăţii în ansamblu. Prioritatea NN pentru anul 2021 va fi de a dezvolta activitatea de asigurări generale şi a furniza atât noul produs de locuinţe, cât şi cele existente pe segmentele de asigurări de viaţă şi sănătate unei baze cât mai mari de clienţi, a mai adăugat Gerke Witte­veen, care asi­gu­ră în pre­­zent con­du­ce­­rea exe­­cutivă asupra tu­turor entităţilor NN care sunt prezente în România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.