Bănci și Asigurări

Grupul german Allianz face un pas înainte către companii şi înfiinţează o divizie specială ce va include şi operaţiunile de asigurări din 11 regiuni. România se numără printre ţările în care nemţii vor implementa noua strategie

Grupul german Allianz face un pas înainte către...

Autor: Mircea Nica

31.07.2023, 09:00 1072

♦ Pe piaţa asigurărilor din România grupul german Allianz este prezent prin Allianz-Ţiriac, al doilea mare jucător pe plan local ♦ Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) împreună cu afacerile comerciale de asigurări ale entităţilor locale Allianz Property & Casualty (P&C) vor începe să tranzacţioneze sub numele de Allianz Commercial ca o afacere care oferă soluţii de asigurare pentru întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi riscuri de specialitate ♦ AGCS, în calitate de operator global, şi afacerile comerciale ale Allianz pe pieţe precum Australia, Franţa, Germania şi Marea Britanie vor adopta oficial noua denumire comercială Allianz Commercial începând de astăzi, în timp ce alte ţări vor trece la noul model integrat şi identitatea comercială în lunile următoare.

Grupul german Allianz vine cu o nouă strategie prin care segmentul de companii va fi trargetat exclusiv printr-o nouă divizie specială, care va include şi operaţiunile de asigurări pentru companii, iar România se numără printre ţările în care se va implementa această nouă abordare, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Allianz.

Allianz Global Corporate & Specialty şi-a unit forţele cu afacerile comerciale de asigurări ale entităţilor locale Allianz, tranzacţionând de astăzi sub numele de Allianz Com­mercial. Noua configuraţie regională este prezentă în 11 regiuni şi fiecare este reprezentată de câte un director comercial. De asemenea, clienţii şi partenerii de distribuţie vor beneficia de o abordare comercială mai consistentă şi de un set mai larg de soluţii în cadrul noului model global.

Astfel, Allianz Global Cor­porate & Specialty (AGCS) împreună cu afacerile comerciale de asigurări ale entităţilor locale Allianz Pro­perty & Casualty (P&C) vor începe să tranzacţioneze sub numele de Allianz Commercial ca o afacere care oferă soluţii de asigurare pentru între­prinderi mijlocii, întreprinderi mari şi riscuri de specialitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO