Bănci și Asigurări

Groupama le pune la dispoziţie clienţilor care au o poliţă de viaţă sau sănătate serviciul de „a doua opinie medicală“

Groupama le pune la dispoziţie clienţilor care au o...

Autor: Anelis Baciu

28.02.2019, 00:00 206

Groupama, al patrulea cel mai mare asigurător din piaţa locală, a introdus serviciul „a doua opinie medicală“ pentru clienţii care au o asigurare de viaţă sau sănătate. Serviciul este oferit în colaborare cu reţeaua globală Best Doctors şi le oferă clienţilor Groupama acces gratuit la expertiza medicală a peste 50.000 de specialişti internaţionali pe toată perioada în care poliţa de asigurare este valabilă. 

„Accesul la o a doua opinie medicală este o practică uzuală în lume, devenind cu timpul un pas firesc care precedă şi validează tratamentul, atunci când este cazul. Un diagnostic serios are adesea un impact devastator asupra pacientului şi de aceea este nevoie, în multe rânduri, de opinia unui al doilea specialist, însă este un proces care poate implica eforturi însemnate din partea pacientului - atât în ceea ce priveşte timpul, cât şi resursele financiare. În acest context, am decis să introducem „a doua opinie medicală“, a declarat Georgiana Miron, director marketing şi comunicare, Groupama Asigurări. Serviciul are două componente: 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO