Bănci și Asigurări

Gerke Witteveen, CFO NN România: Vedem în continuare incertitudini economice, cu inflaţie în creştere şi provocări în anumite domenii care se reflectă asupra industriilor financiare, inclusiv în asigurări

Gerke Witteveen, CFO NN România: Accentul nostru în acest an va fi să ne dezvoltăm în continuare liniile de business. Investim în mod constant în diversificarea portofoliului, precum şi în consolidarea solidităţii noastre financiare.

Gerke Witteveen, CFO NN România: Accentul nostru în acest an va fi să ne dezvoltăm în continuare liniile de business. Investim în mod constant în diversificarea portofoliului, precum şi în consolidarea solidităţii noastre financiare.

Autor: Mircea Nica

12.04.2022, 17:20 88

„Piaţa are premise bune, decalajul de protecţie fiind în acelaşi timp principala provocare şi motor de creştere. Multe familii sunt vulnerabile dacă se întâmplă ceva neaşteptat, care le poate afecta nivelul de trai“.

Incertitudinile se văd în conti­nua­re la nivel economic, cu inflaţie în creş­tere şi provocări în anumite do­me­nii care se reflec­tă asupra indus­triilor fi­nan­­cia­re, inclusiv asu­­­pra asigură­rilor, dar poten­ţia­lul în­­că exis­tă, în ciu­­da con­­tex­tu­lui, a spus Gerke Witteveen, CFO al NN România.

„Perspectivele NN România pen­tru 2022 sunt favorabile. Studiile de piaţă şi obi­ce­iurile pe care le ob­ser­văm în rândul cli­enţilor ne confirmă că tot mai mulţi oa­meni se preocupă să pro­tejeze sănă­ta­tea şi viitorul financiar al familiei, ceea ce indică perspective bu­ne pentru în­treaga industrie de asi­gurări. Pieţele în care activează NN au avut anul trecut re­zultate încuraja­toa­re, în ciuda pro­vo­cărilor date de con­text, şi vedem ten­din­ţa continuând şi în 2022, susţinută de de­calajul de pro­tec­ţie care este încă mai ri­dicat în Ro­mâ­­nia faţă de alte ţări euro­pe­ne. Per­cepţiile clienţilor noştri des­pre asi­­­gu­ra­re ca alternativă rele­vantă pen­tru pro­tecţie, alături de interesul lor de a-şi asigura viitorul financiar, indică po­ten­­­ţial la nivel de industrie, în ciuda con­tex­tului“, a explicat Gerke Witteveen pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO