Bănci și Asigurări

Dan Ostahie de la Altex aruncă un colac de salvare Vivre Deco: Ce putem noi să facem este să venim cu capital, cu produse noi care să fie listate şi cu know-how-ul câştigat în trei decenii de activitate în retailul românesc

Dan Ostahie, CEO şi fondator al Altex România

Dan Ostahie, CEO şi fondator al Altex România

Autor: Cristina Roşca

28.04.2023, 00:05 2391

Altex preia creanţa bancară de 4,6 mil. euro de la Banca Transilvania. Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco a intrat în insolvenţă la propria cerere pe 6 martie 2023. La jumătatea anului trecut (cele mai recente date publice) compania avea datorii totale de 24 mil. euro.

Altex, liderul retailului electro-IT din România, aruncă un colac de salvare companiei Vivre Deco, care a intrat în insolvenţă la propria cerere în luna martie, preluând o creanţă în valoare de 4,6 mil. euro de la Banca Transilvania. Ţinta este restructu­rarea businessului şi repunerea lui pe un trend ascendent.

„Ce ne dorim este ca Vivre să continue să funcţioneze şi să se dezvolte ca un marketplace. Există potenţial pe acest format de marketplace unde există un singur jucător şi astfel, cu siguranţă, există loc şi de un al doilea. Viziunea noastră este ca Vivre să continue să activeze pe domeniul pe care l-a consacrat – mobilă şi decoraţiuni, dar cu posibilitatea de a extinde totodată sortimentul de articole şi în alte categorii. Ce putem noi să facem este să venim cu capital, cu produse noi care să fie listate şi cu know-how-ul câştigat în trei decenii de activitate în retailul românesc“, a spus Dan Ostahie, CEO şi fondator al Altex România pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO